Трамп вийшов до виборців після перемоги на виборах в США: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп вийшов до виборців після перемоги на виборах в США: опубліковано відео

Трамп вийшов до виборців після перемоги на виборах в США: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Республіканець Дональд Трамп вийшов до виборців після перемоги на виборах президента США і дав прес-конференцію.

ВИБОРИ В США-2016: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на американські телеканали.


«Я тільки-но отримав дзвінок від секретаря Хілларі Клінтон. Вона привітала нас з перемогою, і я привітав її і її сім'ю в рамках цієї дуже, дуже наполегливої ​​кампанії...", - сказав Трамп.




Як повідомляв ONLINE.UA,

в США на президентських виборах переміг кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп. Трамп переміг з результатом 276 голосів вибірників проти 218 голосів у кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон

.


Відзначимо, вибори в США є непрямими: переможець визначається Колегією вибірників, голосуючі в кожному штаті вибирають один зі списків виборців, позначених якимось кандидатом.


Виборці зазвичай заздалегідь обіцяють проголосувати за кандидата від їх партії (і саме імена цих кандидатів розміщуються в бюлетенях, а не імена окремих виборців).


Голосування виграє кандидат, який набрав щонайменше 270 голосів Колегії вибірників. Кожен штат з 50, пропорційно кількості виборців, дає "електоральні голоси". Чим більше виборців в штаті, тим більше голосів. Загалом всі штати дають 538 електоральних голосів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?