Трамп у переможній промові пообіцяв "мир з усіма країнами": з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп у переможній промові пообіцяв "мир з усіма країнами": з'явилося відео

Трамп у переможній промові пообіцяв "мир з усіма країнами": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Обраний президентом США республіканець Дональд Трамп

в своїй переможній промові закликав націю об'єднатися, щоб здійснити американську мрію, а також пообіцяв "мир з усіма країнами" у зовнішній політиці.


ВИБОРИ В США-2016: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Assocciated Press.


Одразу після оголошення результатів виборів Трамп вийшов до своїх прихильників.


«Я обіцяю всім громадянам, що буду президентом для всіх американців», - сказав Трамп.


Він також заявив, що Америці пора залікувати рани, що розділяють її. «Я хочу запевнити весь світ, що, продовжуючи ставити на перше місце інтереси США, ми при цьому будемо чесно чинити з усіма в світі, з усіма народами і націями. Ми за партнерство, а не за конфлікти», - сказав Трамп.


«Ми порозуміємося з усіма країнами, вірте мені», - заявив Трамп.


Він також підкреслив, що американський народ «здатний впоратися з будь-яким викликом». Трамп закликав до єднання нації. «Для нас настав час зібратися як єдиний народ», - підкреслив республіканець.


Трамп заявив, що хоче більш світлого майбутнього для американців і що почне працювати над оновленням «американської мрії».


Дональд Трамп також пообіцяв оновити інфраструктуру в США і вирішити проблему безробіття. «Ми будуватимемо шосе, мости, тунелі, аеропорти, лікарні, відновлюватимемо нашу інфраструктуру... Ми залучимо до цієї роботи мільйони наших людей», - сказав він.


Трамп визнав, що участь у передвиборній гонці далася йому нелегко. «Ми збираємося негайно приступити до роботи заради народу Америки, і ми будемо виконувати роботу, завдяки якій, я сподіваюся, ви будете пишатися своїм президентом», - сказав Трамп.


Відео з промовою Трампа російською опублікувало видання «Настоящее время».



Як повідомляв ONLINE.UA,

республіканець Дональд Трамп також заявив, що кандидат від Демократичної партії Хілларі Клінтон привітала його з перемогою на виборах президента США

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?