Обама призначив Трампу зустріч: є про що поговорити
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама призначив Трампу зустріч: є про що поговорити

Обама призначив Трампу зустріч: є про що поговорити
Джерело:  Reuters

Президент США Барак Обама запросив переможця гонки за президентське крісло, республіканця Дональда Трампа в Білий дім.
ВИБОРИ В США-2016: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Факт телефонного дзвінка Обами Трампу підтвердили у виборчому штабі республіканця і в офіційній резиденції президента США. Деталі розмови не розголошуються, проте відомо, що чинний президент привітав Трампа з перемогою і запросив його в Білий дім для обговорення питань, пов'язаних з передачею влади.
Читайте також: Назва но імена зірок, які пообіцяли покинути Америку через Трампа
Відзначається, що зустріч призначена на четвер, 10 листопада. Також відомо, що Барак Обама зателефонував і кандидатці в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон, на підтримку якої неодноразово раніше виступав перед громадськістю під час передвиборної кампанії.
Нагадаємо, на президентських виборах в США 8 листопада переміг кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп. Він здобув перемогу з результатом 276 голосів виборців проти 218 голосів у кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко тепло привітав Дональда Трампа з перемогою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?