Клінтон дала своїм прихильникам пораду щодо Трампа: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Клінтон дала своїм прихильникам пораду щодо Трампа: з'явилося відео

Клінтон дала своїм прихильникам пораду щодо Трампа: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон після  перемоги в президентських перегонах кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа  порадила своїм прихильникам дати мільярдерові шанс в управлінні країною.


Про це вона заявила в зверненні до американців після закінчення виборів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане BBC в Facebook.


"Я знаю, як ви засмучені, тому що я теж засмучена. Це боляче і буде боляче ще довго, - вибачилася політик перед своїми прихильниками за поразку в президентських перегонах. - Але, прошу вас. Ніколи не припиняйте вірити, що боротися за ваші переконання - воно коштує того".


Читайте також: Перемога Трампа на виборах в США: стало відомо про екстрений крок ЄС

"Я хочу, щоб ви пам'ятали це: наша кампанія ніколи не була про одну людину або навіть одні вибори. Йшлося про країну, яку ми любимо. Дональд Трамп буде нашим президентом. Ми зобов'язані відкрити свій розум і дати йому шанс вести (нас, - ред.)", - підкреслила Клінтон.



Як повідомляв ONLINE.UA, вибори президента США відбулися 8 листопада. Згідно з результатами,  Дональд Трамп отримав 279 голосів, в той час як за Хілларі Клінтон віддали свої голоси лише 219 вибірників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?