Бойовики ДНР-ЛНР зібралися "офіційно" привітати Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Бойовики ДНР-ЛНР зібралися "офіційно" привітати Трампа

Бойовики ДНР-ЛНР зібралися "офіційно" привітати Трампа
Джерело:  online.ua

"Влада" так званих ДНР і ЛНР планує "офіційною нотою" привітати  мільярдера Дональда Трампа з перемогою в президентських виборах в США.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook української представниці в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ольги Айвазовської.


Після засідання Контактної групи 9 листопада перемовниця підкреслила, що "в очі кинулася бравада і зловтіха представників РФ і ОРДЛО щодо перемоги Трампа на виборах в США".


"В Москві недооцінюють роль Республіканської партії, що отримала практично абсолютну владу. Республіканці і їх внутрішні партійні лідери завжди були більш жорсткими по відношенню до РФ, ніж демократи. Переконана, що Україні потрібно знайти ключики до політичних акторів, і працювати в напрямку реалізації історично послідовної позиції республіканців в цілому. Випробування і тести для знаменитої американської системи стримувань і противаг почнуться досить скоро, але це не означає, що вона не спрацює", - написала вона.


"З РФ можна тільки очікувати, що після закінчення honey moon, ті, що раділи Трампу, першими ж почнуть його ганьбити. Вони якось забули про летальну зброю, або військову підтримку, надання яких Україні активно підтримували саме республіканці", - підкреслила Айвазовська .


Читайте також: Перемога Трампа в США: в Україні згадали найважливіші слова його соратника


"Але нотку клоунади додають плани ОРДЛО привітати Трампа з перемогою від імені псевдо структур "офіційною нотою"! Там і цілий міністр є на цю тему!", - резюмувала вона.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі згадали запис "Телешоу Опри Уїнфрі" за 1988 рік, де  Дональд Трамп запевняє, що не програє президентські вибори в США, якщо вирішиться в них брати участь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?