Почет Трампа: названі імена тих, хто займе ключові посади
Категорія
Світ
Дата публікації

Почет Трампа: названі імена тих, хто займе ключові посади

Почет Трампа: названі імена тих, хто займе ключові посади
Джерело:  ЛІГА.net

Команда республіканця  Дональда Трампа, який переміг на виборах президента США, вже починає розглядати претендентів на ключові посади.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ЛІГА.net.
Як пише видання The Wall Street Journal, посилаючись на свої джерела, на посаду генерального прокурора розглядається кандидатура губернатора Нью-Джерсі Кріса Крісті, одного з радників під час передвиборної кампанії Трампа, а також губернатора Арканзасу Аса Хатчінсона.
Посаду в адміністрації президента США можуть запропонувати також колишньому меру Нью-Йорка Руді Джуліані. Однак він уже заявив, що не зацікавлений в цьому, але може допомогти знайти підходящих кандидатів.
Читайте також: Перемога Трампа в США: Обама виступив зі зворушливою промовою
На посаду глави міністерства охорони здоров'я і соціальних служб розглядається губернатор Луїзіани Бобі Джиндал, а також колишній нейрохірург, республіканець Бен Карсон. Як міністр внутрішніх справ згадується кандидатура губернатора Оклахоми Мері Феллін.
Ім'я глави адміністрації президента США має бути озвучене протягом двох тижнів після інавгурації.
Як повідомляв ONLINE.UA,  російський публіцист й історик Євген Понасенков, відомий підтримкою України, пояснив, чому радий перемозі Трампа на виборах президента США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?