Затримання "українських диверсантів" у Криму: з'явилася відповідь Міноборони
Категорія
Події
Дата публікації

Затримання "українських диверсантів" у Криму: з'явилася відповідь Міноборони

Міністерство оборони України
Затримання "українських диверсантів" у Криму: з'явилася відповідь Міноборони

Заяви про затримання в окупованому Росією Криму чергових «українських диверсантів» є вигадкою Федеральної служби безпеки РФ, мета якої - приховування особистих репресій проти жителів півострова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву прес-служби Міноборони України.
«Цей черговий фейк російських спецслужб спрямований на приховування особистих репресивних дій проти жителів півострова, а також з метою дискредитації України в очах міжнародної спільноти», - йдеться в повідомленні військових.
У свою чергу спікер Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко запевнив, що «в реальності ніяких диверсантів ФСБ не затримувала, оскільки їх в Криму і Севастополі немає».

Читайте також: "Укра їнських диверсантів" таємно вивезли з окупованого Криму до Москви.
«Російські спецслужби таким чином намагаються показати свою ефективність, вводячи в черговий раз в оману своє найвище російське керівництво, народ і міжнародне співтовариство», - заявив він.
Як повідомляв ONLINE.UA, 10 серпня в ФСБ заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибель в ході зіткнення російського військовослужбовця.
Також нагадаємо, що свідчення про "диверсії" в Криму співробітникам ФСБ житель українського Енергодара Євген Панов дав під тортурами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?