Ватажок ДНР зрадів перемозі Трампа
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР зрадів перемозі Трампа

Ватажок ДНР зрадів перемозі Трампа
Джерело:  РІА Новини

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко заявив, що відчуває "обережний оптимізм" щодо  перемоги республіканця Дональда Трампа на виборах президента США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Я розумію, що Трамп, після переїзду в Білий дім, стане частиною американської політичної системи. І не факт, що він зможе протистояти їй, перебуваючи всередині, як робив це зараз, перебуваючи "зовні". Так що я відчуваю, скажімо так, обережний оптимізм", - сказав Захарченко.
Читайте також: Російський історик, який захищає Україну, пояснив, чому він за Трампа
Він також сподівається, що Трамп змусить українську владу піти на діалог з бойовиками.
"Лакмусовим папірцем для нас стане українська політика Вашингтона при Трампі. Якщо Трамп... змусить Україну піти на прямий діалог з нами в рамках врегулювання конфлікту, то тоді можна буде сказати, що ми позитивно ставимося до перемоги Трампа на виборах. А поки - почекаємо", - зазначив ватажок бойовиків ДНР.
Як повідомляв ONLINE.UA,  народний депутат від фракції "Батьківщина" Надія Савченко написала відкритого листа республіканцеві Дональду Трампу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?