Затримання "українських диверсантів" у Криму: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Затримання "українських диверсантів" у Криму: з'явилися подробиці

Затримання "українських диверсантів" у Криму: з'явилися подробиці

У Федеральній службі безпеки Росії розкрили подробиці  затримання "українських диверсантів" в окупованому Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на слова джерела, знайомого з ситуацією, що передає Інтерфакс.
"Правоохоронці мали оперативну інформацію про проникнення диверсантів на півострів близько двох тижнів тому. За ними було встановлено пильне спостереження з тим, щоб виявити їхні контакти, маршрути пересування і зв'язку, тобто операція сприяла виявленню інформаторів на півострові", - розповів він.
Також джерело додало, що затримані визнали провину і дають свідчення, а також "не виключені в зв'язку з цим нові затримання".
Крім того він розповів, що затримані готували диверсії на електростанціях, станціях очистки води та газорозподілу.
Читайте також: Затримання "українських диверсантів" у Криму: з'явився відповідь Міноборони
Джерело відзначило, що після затримання "диверсантів" були виявлені дві схованки зі зброєю, а російські спецслужби змогли знайти "інформаторів української розвідки" в Криму.
Як повідомляв ONLINE.UA, 10 серпня  в ФСБ заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двох спроб прориву на територію окупованого Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибелі в ході зіткнення російського військовослужбовця.
Також нагадаємо, що  свідчення про "диверсії" в Криму співробітникам ФСБ житель українського Енергодара Євген Панов дав під тортурами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?