Затримання "українських диверсантів" у Криму: з'явилася заява родичів
Категорія
Події
Дата публікації

Затримання "українських диверсантів" у Криму: з'явилася заява родичів

Затримання "українських диверсантів" у Криму: з'явилася заява родичів
Джерело:  Дощ

Після заяви ФСБ про затримання «українських диверсантів» в окупованому Криму з'явилася заява українця Олексія Штибликова, який назвався братом одного із затриманих.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал Дождь.
Українець запевнив що його брат, Дмитро Штибликов, не має ніякого відношення до Міністерства оборони України та працював аналітиком Центру сприяння вивченню геополітичних проблем і євроатлантичного співробітництва Чорноморського регіону «Номос» в Севастополі.
За даними з відкритих джерел, «Номос» - це українська неурядова аналітична організація, офіс якої розташований в Севастополі.
Штибликов також додав, що його брата затримали вдень 9 листопада.
Читайте також: За тримання "українських диверсантів" у Криму: з'явилася відповідь Міноборони.
За словами джерела, брат подзвонив йому з прокуратури. Також була затримана дружина Дмитра Штибликова, і вона проходить у справі як свідок.
Тим часом в ФСБ не стали називати імен затриманих.
Станом на 11:00 за Києвом, за словами Олексія Штибликова, призначений суд про обрання запобіжного заходу затриманим.
Як повідомляв ONLINE.UA, 10 серпня в ФСБ заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибель в ході зіткнення російського військовослужбовця.
Також нагадаємо, що свідчення про "диверсії" в Криму співробітникам ФСБ житель українського Енергодара Євген Панов дав під тортурами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?