План "сірого кардинала" Путіна щодо України: СБУ повідомила про гучну знахідку
Категорія
Події
Дата публікації

План "сірого кардинала" Путіна щодо України: СБУ повідомила про гучну знахідку

План "сірого кардинала" Путіна щодо України: СБУ повідомила про гучну знахідку
Джерело:  rbc.ua

Служба безпеки України, проаналізувавши матеріали зі зламаної пошти "сірого кардинала" президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова, дійшла висновку, що вони збігаються з раніше вилученими у сепаратистів Закарпаття документами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна", яка отримала відповідь на свій запит від СБУ.
"Зміст деяких документів (з пошти Владислава Суркова - ред.) збігається з матеріалами, які були вилучені СБУ під час обшуків, пов'язаних із сепаратистськими рухами на Закарпатті", - повідомили у відомстві.
Наразі проводиться експертне дослідження документів із пошти Суркова.
Читайте також: В Україні знайшли нових соратників "сірого кардинала" Путіна
"Оприлюднений план щодо забезпечення федерального статусу Закарпаття та деяких інших документів практично збігається з документами, вилученими у одного з організаторів сепаратизму в Закарпатській області", - йдеться в повідомленні.
У Службі безпеки підкреслили, що результати перевірок і експертиз будуть оприлюднені після завершення розслідування в установленому порядку.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков спростував повідомлення про злом листування Владислава Суркова українськими хакерами, заявивши, що помічник російського лідера взагалі не використовує електронну пошту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?