Через Трампа довелося перемальовувати знаменитий мультфільм: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Через Трампа довелося перемальовувати знаменитий мультфільм: з'явилося відео

Через Трампа довелося перемальовувати знаменитий мультфільм: з'явилося відео
Джерело:  BBC

Творцям сатиричного мультсеріалу South Park довелося переписувати нову серію мультфільму через перемогу  Дональда Трампа на виборах президента США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
У попередній, заздалегідь заготовленій версії, як президент США фігурувала Хілларі Клінтон.
Прем'єра оновленої серії з Трампом в США відбудеться в четвер. Нова назва серії - "Oh Jeez" ("О, боже").
Портал Variety пише, що переписана серія досить жорстко висміює результати минулих президентських виборів. Зокрема, батько одного з головних героїв Ренді Марш каже: "ми дізналися, що в США жінка може стати тим, ким захоче, крім президента".


Мультфільм South Park відомий своєю сатирою на гострі політичні теми. Так, в 2012 році в одному з епізодів мультфільму з'явився персонаж Ісуса Христа в футболці з написом Free Pussy Riot ("Свободу Pussy Riot"), а в 2010 році екстремісти погрожували авторам серіалу через те, що в ньому з'явився персонаж пророка Мохаммеда.
Як повідомляв ONLINE.UA,  поліція Нью-Йорка заарештувала 60 осіб, які біля площі Колумба і хмарочоса Trump Tower протестували проти перемоги республіканця Дональда Трампа на виборах президента США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?