Шевченко розповів про випадок з дитинства, за який йому соромно
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шевченко розповів про випадок з дитинства, за який йому соромно

Шевченко розповів про випадок з дитинства, за який йому соромно
Джерело:  online.ua

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко зізнався, що в 12 років обдурив маму, за що йому соромно за цей день.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Шевченко розповів в ефірі телеканалу "Футбол".
"Є такий випадок, дуже соромно - згадую досі. Мені було років 12, у нас проходили іспити. Тренер про це знав, і сказав, що якщо іспити затримаються, то можна не приїжджати на тренування. Іспити закінчилися вчасно, але ми з друзями вирішили погуляти. я забрав сумку, сказав вдома, що йду на тренування, але сам залишився з друзями. Ми дуже добре провели час. Коли я повернувся додому, мама мене запитала: "Андрій, де ти був?". Я сказав, що на тренуванні. "Краще скажи мені правду, тому що тренер мені дзвонив". Я дуже засмутився, коли почув ці слова. Запитав: "що ти йому відповіла?". Мама сказала: "Ніколи мене не обманюй. Тренер не дзвонив, але я відчула, що ти не пішов на тренування, так що вирішила тебе перевірити". Тренування краще не пропускати - ось такий життєвий урок мені дала мама. Мені було соромно", - зізнався Шевченко.
Читайте: Шевченко придумав ноу-хау в збірній України
Нагадаємо, Шевченко з дружиною Крістен Пазік виховують чотирьох синів - 12-річного Джордана, 9-річного Крістіана, 4-річного Олександра та 2-річного Райдера-Габріеля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?