Ватажок ДНР зробив дивну заяву про Трампа і Донбас
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР зробив дивну заяву про Трампа і Донбас

Ватажок ДНР зробив дивну заяву про Трампа і Донбас
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко зробив дивну заяву, сказавши, що Україна затягує Мінські переговори щодо Донбасу, чекаючи після інавгурації Дональда Трампа президентом США вказівок з Вашингтона.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.
«Зустріч вчора в Мінську закінчилася провалом. Вибори Трампа змішали всі карти української політики. Наказів вони не отримали, тому вирішили заморозити хід переговорів», - сказав Захарченко.
Читайте також: Ватажок ДНР зрадів перемозі Трампа
«Думаю, Мінськ не зрушиться з місця до інавгурації Трампа», - зазначив ватажок бойовиків ДНР.
Нагадаємо, після засідання Контактної групи в Мінську 9 листопада переговірниця від України Ольга Айвазовська розповіла, що "в очі кинулася бравада і зловтіха представників РФ і ОРДЛО щодо перемоги Трампа на виборах в США".
Як повідомляв ONLINE.UA, Олександр Захарченко заявив, що до вбивства бойовика Арсенія Павлова (Мотороли) причетний начальник управління СБУ в Донецькій області Віталій Мариков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?