У бойовиків ДНР назвали ім'я ще одного "організатора" вбивства Мотороли
Категорія
Події
Дата публікації

У бойовиків ДНР назвали ім'я ще одного "організатора" вбивства Мотороли

У бойовиків ДНР назвали ім'я ще одного "організатора" вбивства Мотороли
Джерело:  ДАН

Ватажок ДНР Олександр Захарченко, який раніше заявив про причетність глави управління СБУ в Донецькій області Віталія Малікова до вбивства бойовика ДНР Арсена Мотороли Павлова, звинуватив в організації вбивства терориста ще й главу СБУ в Луганській області Олега Козловського.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.


"Як вже говорилося, нам за прізвищами відомі організатори злочину, в число яких входять заступник голови СБУ Віталій Маліков (курирує диверсійно-терористичну діяльність на Донбасі), начальник УСБУ в Донецькій області Олександр Куц, начальник УСБУ в Луганській області Олег Козловський та представники керівництва об'єднаного штабу СБУ в зоні проведення так званої антитерористичної операції (список у нас є)", - заявив ватажок бойовиків ДНР.


Нагадаємо,  Арсен Моторола Павлов вибухнув в ліфті власного будинку ввечері 16 жовтня. При цьому, бойовики ДНР заявляють про причетність "українських диверсантів" до вбивства терориста.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в СБУ у відповідь на звинувачення Захарченко відмовилися коментувати цю інформацію і порадили йому спочатку перевіряти прізвища.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?