У Росії поглумилися над радянським символом, соцмережі веселяться: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії поглумилися над радянським символом, соцмережі веселяться: з'явилося фото

У Росії поглумилися над радянським символом, соцмережі веселяться: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

У російському Воронежі невідомі перетворили радянську Червону зірку на одному з будинків міста на героя популярного мультсеріалу "Губка Боб" Патріка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Грані.ру.
На одному з будинків Воронежа Червону зірку, яка була символом Червоної армії і була присутня на прапорі і гербі СРСР, а зараз є одним з елементів прапора Збройних Сил Росії, перетворили на героя мультсеріалу "Губка Боб" Патріка, рожеву морську зірку.
Користувачів соцмереж таке перевтілення розсмішило. Так відомий блогер Антон Ходза написав в Facebook: "СЦ * ко, це дуже смішно. Тепер точно цей Воронеж бомбити будуть".

Гін Беефеатер: "Воронежу нічого втрачати".

Stanislav Babenko: "Це вже Дональд зробив?"
У мережі припускають, що зірку міг розфарбувати український руфер Мустанг, який раніше вже розмальовував радянський символ в кольори українського прапора на одній з висоток в Москві.

Ustonik: "Знову Мустанг?"

Ігор Кіртак: "Українська ДРГ!"




Як повідомляв ONLINE.UA, в Луганську в ніч на 11 листопада невідомі підірвали пам'ятний знак "Зірка Перемоги", який фанати ЛНР вважають одним зі своїх символів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?