Мішель Обама одягла сукню-символ на зустріч з дружиною Трампа: з'явилося фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Мішель Обама одягла сукню-символ на зустріч з дружиною Трампа: з'явилося фото

Мішель Обама одягла сукню-символ на зустріч з дружиною Трампа: з'явилося фото
Джерело:  Vogue

Перша леді США Мішель Обама і  дружина новообраного президента Дональда Трампа Меланія Трамп  особисто зустрілися в Білому домі, поки їхні чоловіки проводили переговори.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Vogue.com.


"Мішель випала нагода зустрітися з майбутньою першою леді, у них теж була хороша розмова. Ми хочемо зробити все, щоб вони відчували гостинність пыд час підготовки до передачі влади", - сказав пресі Барак Обама.


Видання зазначає, що на зустріч Мішель Обама одягла сукню від Narciso Rodriguez. Цікаво, що це плаття кольором нагадує  пурпурний наряд від Ralph Lauren Гілларі Клінтон, яка програла вибори в США. У цьому костюмі Гілларі після поразки на виборах виступила зі своєю прощальною промовою.



Пурпурний - символ єдності. За словами одного з експертів, пурпурний також є поєднанням синього і червоного - квітів демократів і республіканців відповідно.


Меланія Трамп на зустріч вдягла скромну чорну сукню.


До речі, Меланія Трамп, яка народилася в Словенії, стане другою в історії першої леді США, що не народилася на території країни. Першою була народжена в Англії Луїза Адамс, дружина шостого президента США Квінсі Адамса, чия сім'я займала Білий дім в 1825-1829 роках.


Раніше ONLINE.UA писав, що  чинний президент США Барак Обама зустрівся з переможцем президентських виборів, республіканцем Дональдом Трампом в Білому домі. В ході розмови Обама обіцяв зробити все, щоб Трамп домігся успіху на посаді президента США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?