Українців із шенгенськими візами почали знімати з літаків і не пускати до Європи
Категорія
Культура
Дата публікації

Українців із шенгенськими візами почали знімати з літаків і не пускати до Європи

Українців із шенгенськими візами почали знімати з літаків і не пускати до Європи
Джерело:  online.ua

Фотограф і блогер Віктор Марущенко розповів кричущий випадок з його знайомою, яку представники авіакомпанії безпідставно зняли з літака за наявності всіх документів і шенгенської візи.
Про це Марущенко сказав у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
"Дуже сильно погіршилася ситуація з отриманням віз. Є абсолютно кричущі факти, їх кілька, я добре знаю один. Це стосується моєї знайомої: три дні тому її зняли з літака, з квитком, з шенгенською візою, отриманою в якійсь країні. Вона летіла в Париж, де у неї була пересадка, вона повинна була сісти в інший літак. І її авіакомпанія вже після прикордонного контролю зняла з літака, пояснюючи це тим, що немає зворотного квитка", - поділився блогер.
Він також нагадав, що знімати людей з літака мають право тільки прикордонники.
"Відколи представники авіакомпанії знімають людей з літака - незрозуміло. Як це взагалі може бути? Цим займаються прикордонники, дві абсолютно різні інстанції. І людина, яка розгубилася, була в ступорі, тепер, по трьох днях намагається якось розібратися в ситуації. Я вже не кажу про матеріальні втрати, але моральна шкода дуже сильна", - обурюється Марущенко.
Читайте також: Без візовий режим з ЄС: Україну обнадіяли і назвали терміни


Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Безвизовый режим с ЕС: несколько неожиданных проблем для Украины

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?