Прем'єр Росії грубо проїхався по Саакашвілі, той моментально відреагував
Категорія
Політика
Дата публікації

Прем'єр Росії грубо проїхався по Саакашвілі, той моментально відреагував

Прем'єр Росії грубо проїхався по Саакашвілі, той моментально відреагував
Джерело:  ТАРС

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв грубо охарактеризував результати роботи Міхеїла Саакашвілі на посаді губернатора Одеської області.
Про це він заявив у ході прес-конференції за підсумками візиту до Ізраїлю і Палестини, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
"Скажу по-простому, по-російськи: цей пасажир в черговий раз обгидив, що називається, і, на жаль для України, яка, напевно, розраховувала на процвітання Одеси з приходом такої досвідченої людини, результат нульовий, він негативний", - заявив Медведєв, зазначивши, що звільнення Саакашвілі "не сильно значуща подія" і на цьому його кар'єра підійшла до кінця.
Відзначимо, що Міхеїл Саакашвілі оперативно відповів главі російського уряду на його грубість: "Як дивно аргументи Кремля збігаються з думкою деяких українських «експертів». Після цього ще хтось зможе говорити, що я агент Кремля?"



При цьому багато хто з користувачів мережі підтримав Саакашвілі. Oksana Bereza написала: "Шавки гавкають, а караван - йде. Ось так і Ви, нікого не бійтеся, за Вами - правда".



Roman Pich: "вузькоплечий ліліпут нехай краще подивиться що новий президент США вважає Саакашвілі кращим реформатором сучасності".
Арсен Саркісов: "І тим часом, визнав Саакашвілі досвідченим. Чого йому б не завадило..."
Нагадаємо, Міхеїл Саакашвілі заявив про відставку з посади голови Одеської ОДА 7 листопада. 11 листопада стало відомо, що президент України Петро Порошенко підписав указ про звільнення Саакашвілі.
Як повідомляв ONLINE.UA, після Саакашвілі пообіцяв створити нову політичну силу, метою якої стане зміна теперішньої політичної еліти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?