Підрив сепаратистського монумента в Луганську: путінських байкерів "вбило"
Категорія
Події
Дата публікації

Підрив сепаратистського монумента в Луганську: путінських байкерів "вбило"

Підрив сепаратистського монумента в Луганську: путінських байкерів "вбило"
Джерело:  online.ua

Представник байкерського пропутінського клубу «Нічні вовки» Віталій Кішкін на прізвисько «Прокурор» заявив про те, що  підрив в окупованому Луганську монумента "Зірка Перемоги"  – це замах на пам'ять про перемогу у Другій світовій війні, і він «убитий і вражений» тим, що відбувається.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.


Раніше повідомлялося, що в Луганську в ніч на 11 листопада невідомі підірвали пам'ятний знак "Зірка Перемоги", який фанати ЛНР вважають одним зі своїх символів.


Пам'ятний знак "Зірка перемоги" був встановлений 14 травня 2016 року учасниками мотоклубу "Нічні вовки" відділення "Донбас" спільно з "адміністрацією" Луганська.


У так званому «МГБ ЛНР» повідомили, що підрив пам'ятника "міг стати реакцією агентів українських спецслужб на затримання неонацистів з числа фанатов-"ультрас" футбольного клубу "Зоря".


"Це замах на загальну нашу перемогу, яка була здобута нашими дідами в 1945 році. Цей символ пов'язаний з великою країною, яка перемогла фашизм і нацизм", - заявив Кішкін.


Він також додав, що пропутінські байкери і жителі Луганська обурені вчинком тих, хто намагався знищити монумент.


"Це не просто блюзнірство, я убитий і вражений, наскільки мерзенними людьми потрібно бути, щоб зробити таке", - заявив «Прокурор».


Як повідомляв ONLINE.UA,  журналісти програми ТСН дізналися нові подробиці викрадення в окупованому Луганську бойовиками так званої ЛНР чотирьох ультрас місцевого футбольного клубу "Зоря".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?