Росія знову завдала смертельного удару по мирних людях у Сирії: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія знову завдала смертельного удару по мирних людях у Сирії: з'явилося відео

Росія знову завдала смертельного удару по мирних людях у Сирії: з'явилося відео
Джерело:  Anadolu

У мережі з'явилося відео потужного удару російській авіації по району Кафр Деал, на заході обложеного військами Башара Асада міста Алеппо в Сирії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
За даними Бабириса Мешаля з Управління цивільної оборони Алеппо, в результаті бомбардування загинули 9 осіб, серед яких троє дітей, більше 30 людей отримали поранення, передає Anadolu.
Також повідомляється, що під час бомбардування Алеппо використовувалися касетні бомби, заборонені міжнародними конвенціями.


Читайте також: В Європі Росії яскраво нагадали, як вона вбиває дітей: з'явилося відео.

Крім того, за даними спостерігачів, росіяни бомбили район Дарет Иззе, біля Алеппо, використовуючи боєприпаси з білим фосфором і напалмом.
Кількість постраждалих від цих бомбардувань невідома.



Також було завдано удару авіації і по селу Минйан, яке знаходиться на південно-заході від Алеппо.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  стало відомо про підготовку Росії до нанесення потужних ударів по Алеппо з використанням крилатых ракет і літаків з авіаносця «Адмірал Кузнєцов».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?