У мережі з'явилася докладна розповідь про те, як Путін зменшить Росію в десять разів
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі з'явилася докладна розповідь про те, як Путін зменшить Росію в десять разів

У мережі з'явилася докладна розповідь про те, як Путін зменшить Росію в десять разів
Джерело:  online.ua

У мережі надали детальний прогноз про те, яку спадщину залишить після себе президент Росії  Володимир Путін, а також про те, що будуть розповідати про його президентство на уроках історії в школах.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Слави Рабиновича.


«Діти, в минулому столітті в Росії, яка займала в 10 разів більше території, ніж зараз, був президент, який знищував продукти харчування», - пише Рабинович в пості під назвою Putin's Legacy (спадщина Путіна - англ.).


«При цьому в країні 20% населення жило нижче рівня бідності, пенсії були трохи вище 100 доларів на місяць, і по телевізору закликали збирати гроші на дрова замерзаючим сільським пенсіонерам. З епідемією ВІЛ боролися закликами до слідування духовним скрєпам, немитий недорікуватий дебіл вчив акторів моралі, а анекдот про «це ху&чечна, а не Міністерство Культури» набув статусу дійсності», - продовжує Рабинович.


«Сам президент був вихованцем кримінального авторитета «Льоні-самбіста» і добровільно пішов працювати в КДБ ще при державі, яка була в півтора рази більшою, ніж потім стала Росія, але ще до її 10-кратного розпаду. Радник президента очолював секретний штаб по анексії чужих територій, а професор МГУ говорив про сусідню країну: «Вбивати, вбивати, вбивати», - продовжив блогер.


Читайте також:  Путін крупно вляпався: з'явився страшний прогноз для Росії


«На саму «ліберальну» московську радіостанцію щотижня запрошували політолога, який щотижня ж говорив про «фашистську хунту» в суміжній країні. По загальноросійському телебаченню ведучий закликав перетворити США в радіоактивний попіл. На День Перемоги 9 травня онук Молотова, наближений до Кремля дехто В'ячеслав Ніконов, з гордістю ніс портрет свого діда. Російські військовослужбовці, зі зрізаними нашивками, гинули в чужих країнах, і їх таємно спалювали мобільні крематорії», - пише Рабинович.


«Було зведено пам'ятники Івану Грозному, Князю Володимиру і Сталіну. А потім всьому цьому прийшов кінець», - резюмує блогер


Як повідомляв ONLINE.UA,  в соцмережах оприлюднили карикатуру, що влучно описує зовнішню і внутрішню політику Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?