Снігопад в Україні: з'явилися нові фото, відео та повідомлення про проблеми
Категорія
Події
Дата публікації

Снігопад в Україні: з'явилися нові фото, відео та повідомлення про проблеми

Снігопад в Україні: з'явилися нові фото, відео та повідомлення про проблеми
Джерело:  online.ua

У деяких областях України через сильні снігопади зафіксували безліч ДТП, в Івано-Франківській області через погодні умови скасували заняття в навчальних закладах.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані ГСЧС.


В Івано-Франківській області в ніч на 13 листопада випало понад 20 см опадів. "Комісією прийнято рішення призупинити навчальний процес з 14 по 15 листопада в дошкільних навчальних закладах, школах, закладах професійно-технічної освіти, а також рекомендувати коледжам і університетам здійснити аналогічні заходи", - написали в прес-службі ОДА.


Читайте також: Удар стихії: нічний снігопад залишив без електрики сотні населених пунктів


Через опади у села Яблуниця Івано-Франківської області дві вантажівки не змогли проїхати і застрягли на узбіччі дороги, паралізувавши дорожній рух в одному напрямку. У селі Гошів пройшов молебень в церкві на горі, після чого 30 автомобілів не змогли виїхати. У Скобичівки автомобіль "Mercedes-Vito" впав в кювет і перекинувся, водія довелося витягувати ломом і госпіталізувати. У Насташине "Volkswagen Transporter T4" також з'їхав в кювет, однак водій не постраждав. На автодорозі в Тисменицькому районі перекинулася вантажівка, водій був госпіталізований.



Безліч пригод, пов'язаних з сильним снігопадом, також відбулося в Хмельницькій області. Так, в Хмельницькому автомобіль злетів у водовідвідну канаву і нахилився. У Шепетівському районі застрягла карета "швидкої", через що рятувальники були змушені її буксирувати, також з'їхав на узбіччя мікроавтобус з 11 пасажирами. У Бєлогородському районі перекрили автодорогу вантажівки DAF і МАН, в іншому місці, - два автомобіля "Сканія". У Теофіпольському районі дорогу перекрила одна вантажівка МАН, в Городоцькому районі розвернуло вантажівку DAF.




Також в співтоваристві dtp.kiev.ua на Facebook опублікували фото аварії, яка сталася через сніг на трасі Київ-Житомир.


На автодорозі Хмільник-Бердичів у Вінницькій області сталася ДТП через погані погодні умови: мікроавтобус з 7 людьми з'їхав в бювет, ніхто не постраждав.


У мережі також з'явилися відеозаписи хуртовини у Львові:




За інформацією ГСЧС, вночі 14 листопада в Києві та Київській області очікується сильний сніг, хуртовини, вітер силою 15-20 м/с та ожеледиця. У Львівській та Івано-Франківській області 14 - 17 листопада на гірських притоках Дністра і в його верхів'ях очікується поява первинних льодових явищ, освіту льодових перемичок. Сильний сніг вночі 14 листопада в північних і центральних областях України, вітер 15-20 м/с, ожеледиця, хуртовини по всій країні, виключаючи південні і східні області.


Як повідомляв ONLINE.UA,  користувачі соцмереж збуджені снігопадом в Україні.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?