У Путіна зробили нахабну заяву про Трампа і Крим: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна зробили нахабну заяву про Трампа і Крим: опубліковано відео

У Путіна зробили нахабну заяву про Трампа і Крим: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Один із соратників президента РФ Володимира Путіна, спікер Держдуми Росії В'ячеслав Володін згадав про  заяви переможця президентських виборів в США Дональда Трампа про можливе визнання анексії Криму, і висловив думку, що за президентства Трампа Америка може змінити свою позицію по відношенню до окупованого півострову.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю політика НТВ.


"Трамп говорив про зближення, Трамп говорив про вибудовування відносин, Трамп говорив про визнання Криму як частини Росії", - заявив спікер Держдуми.


Ведучий зазначив, що Трамп нічого не обіцяв, і тільки згадував можливість цього, на що Володін відповів: "Коли політик говорить "можливо", він не заперечує", оскільки "якщо мова йде про це в ході передвиборної кампанії, то потрібно сказати, що це сприймається в позитивному ключі".


"Тому ми будемо виходити з того, що це була позиція, яка не заперечувала розгляд цього питання саме в цьому ключі", - додав він.



Нагадаємо, 5 жовтня  стало відомо про звільнення Володимиром Путіним першого заступника голови АП В'ячеслава Володіна та призначення його спікером Держдуми.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Дональд Трамп говорив, що більшість кримчан проголосували за приєднання до Росії, і США повинні це враховувати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?