Саакашвілі знайшов в Одесі фінансистів ДНР-ЛНР: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі знайшов в Одесі фінансистів ДНР-ЛНР: опубліковано відео

Саакашвілі знайшов в Одесі фінансистів ДНР-ЛНР: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Колишній губернатор Одеської області  Міхеїл Саакашвілі  заявив, що чинний мер Одеси Геннадій Труханов є "головним корупціонером Одеси", а його оточення фінансує так звані ДНР і ЛНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ефір з Саакашвілі на телеканалі « 112 Україна ».


Відповідаючи на питання, хто є головним коррупіцонером в Одесі, Саакашвілі сказав: «Труханів і його банда».


«Олександр Ангерт і Олександр Жуков, однозначно, це банда ще з 90-х років, вбивці і насильники, які були засуджені за свої злочини», - додав Саакашвілі.


«Зараз вони контролюють всі потоки в Одесі, в т.ч. "Євротермінал", вони пов'язані з Третьяковим - російським олігархом, вони фінансують ДНР/ЛНР через "Євротермінал", і це не мої слова - це лист СБУ, який я як губернатор отримав в лютому 2016 року», - продовжив Саакашвілі.


«Такого ж листа отримав президент, прем'єр, всі вони знають про це", - заявив екс-губернатор Одеської області.


Читайте також:  Саакашвілі знайшов спосіб підчепити Порошенка: опубліковано відео


Він також додав, що готовий "посадити всіх топ-менеджерів, а не тільки Коломойського".


Саакашвілі при цьому звинуватив "куратора військового сектора" Олега Гладковського в тому, що через нього в Україні "немає жодної нової ефективної моделі зброї".


"Кум українського президента Гладковський, які курирує повністю військовий сектор і "вбив" його, тому що директор автобусного заводу "Богдан" не має ніякого відношення до зброї", - заявив Саакашвілі.


При цьому він підкреслив, що не має наміру вимагати імпічменту президента.


"На цьому етапі ми повинні домогтися від президента підписання рішення про дострокові вибори до ВР, змінити уряд і привести до влади нових людей", - заявив Саакашвілі.




Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Саакашвілі заявив про те, що президент Петро Порошенко свого часу пропонував йому посади прем'єр-міністра і голови партії БПП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?