Скандальна Монтян облила брудом Україну для РосЗМІ: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандальна Монтян облила брудом Україну для РосЗМІ: опубліковано відео

Скандальна Монтян облила брудом Україну для РосЗМІ: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Одіозна адвокат  Тетяна Монтян  виступила на російському пропагандистському каналі, де зробила ряд скандальних заяв.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube на каналі pravda.ru.


Зокрема, Монтян заявила, що "Україна споконвічна-канонічна територія Росії», а не територія США.


«Що американці (після перемоги Дональда Трампа - Ред.) збираються робити з Україною? Може, поміняють на що-небудь. Може повернуть Росії як споконвічно-канонічну територію ... », - сказала Монтян.


«За великим рахунком, Трампу плювати на Україну з високої гори. Він навіть навряд чи знає, де країна-то така знаходиться. І хвилює вона його в тому контексті, щоб посмикати за вим'я демократів, і запитати іх, куди вони розпиляли 5 мільярдів, які, за визнанням Нуланд, були витрачені на наш «майдаун», на всі ці каструльки, печеньки і інший державний переворот», - сказала Монтян.


Читайте також:  Знайомий скандальної Монтян спробував переконати всіх, що вона не за Путіна


«Займатися нами не буде ніхто. Країна розірвана на шматки. У Росії для цього немає ні бажання, ні сил, ні коштів ... Про Америку і говорити нема чого, вони не впоралися навіть мінімально. Вони не змогли найняти собі людей в колоніальну адміністрацію. Просто тому, що вони шукали рабів-грантоїдів», - сказала Монтян.


«Вони не шукали людей зі здоровим глуздом ... Вони шукали найбільшу мразь, яка буде красти, і вони цю мразь знайшли», - заявила Монтян.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в серпні адвокат Тетяна Монтян була затримана прикордонниками при в'їзді до Польщі, при цьому вона загрожувала співробітникам Держприкордонслужби тим, що "прийдуть росіяни і повісять їх на стовпах".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?