Джекі Чан отримав свій перший "Оскар"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джекі Чан отримав свій перший "Оскар"

Джекі Чан отримав свій перший "Оскар"
Джерело:  online.ua

Знаменитий голлівудський  актор і каскадер гонконгського походження Джекі Чан  став лауреатом почесної премії "Оскар" за внесок у кіномистецтво.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Американської академії кінематографічних мистецтв і наук.
Церемонія нагородження пройшла в Лос-Анджелесі в суботу, 12 листопада.

Читайте також: На "Оскар" претендує рекордна кількість іноземних фільмів
"Після 200 фільмів, стількох зламаних кісток, він мій", - зізнався розчулений 62-річний актор на сцені під час нагородження.
Відзначимо, разом з Джекі Чаном володарями статуетки стали документаліст Фредерік Уайзман, монтажер Енн Коутс і режисер з підбору акторів Лінн Сталмастер.
Актор знявся в головних ролях в більш ніж в 100 фільмах. Джекі також відомий своїм акробатичним бойовим стилем і комедійним даром. Він часто самостійно виконує трюки замість каскадерів. За свою багаторічну кар'єру Чан не раз отримував травми, включаючи серйозні переломи. Він кілька разів ламав ніс, руки і ноги, отримував небезпечні для життя травми голови і хребта.
Почесна нагорода американської академії за видатні заслуги в кінематографі заснована в 1948 році (раніше називалася Спеціальною премією), вона призначається на розсуд правління кіноакадемії.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  Джекі Чан зіграє одну з ролей в російсько-китайському фільмі "Вій" - "Подорож до Китаю: Таємниця Залізної маски".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?