Справжнє обличчя російського фашизму: мережу вразило зізнання пропагандиста ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Справжнє обличчя російського фашизму: мережу вразило зізнання пропагандиста ДНР

Справжнє обличчя російського фашизму: мережу вразило зізнання пропагандиста ДНР

У мережі показали справжнє обличчя російського фашиста, який приїхав з Росії на Донбас, щоб вбивати українців, і відверто пише про це в соціальних мережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог українського журналіста Дениса Казанського.
"Росіянин Олександр Жучковскій, який навесні 2014 приїхав до Слов'янська разом з угрупованням Стрєлкова і з тих пір в Донецьку, пише найчесніші пости про цю війну. На відміну від інших росіян, які приїхали в Україну вбивати українців, він не вигадує у своє виправдання всілякі дурниці про те, що він приїхав боротися з фашистами, захищати мирний народ Донбасу від кривавої хунти і рятувати розіпнутих хлопчиків", - розповів журналіст.
За словами блогера, росіянин «пише чесно: мета цієї війни - фізичне винищення українців, на його думку, існування українського народу не входить в інтереси Росії, тому і Україна, і українці повинні бути знищені».
Читайте також: Там все простіше: капелан з АТО порівняв мирну Україну і Донбас.
«Мені бачиться дурістю твердження, що «ми воюємо не з українцями, а з українським фашизмом» (в основному «ми воюємо» звучить від людей, які «воюють» тільки в інтернеті). Це повна нісенітниця. Ми воюємо з українцями. Не «хороші українці проти поганих українців», а росіяни проти українців. Точка», - написав, зокрема, Жучковскій.
На його сторінці зустрічаються і відверто нацистські заяви: «Україна, український народ, українська мова спеціально, свідомо і цілеспрямовано створювалася геополітичними противниками Росії для того, що розколоти російський народ, послабити і розчленувати Росію. Для того, що поєднати російський народ, зібрати заново і посилити Росію, - Україну та українців необхідно знищити».
«Чим раніше ми почнемо це робити, тим менше українців з'явиться і тим більша кількість росіян збереже свою ідентичність і своє життя. Кожен, хто стане українцем - перестане бути росіянином. Відповідно, нам слід не допускати появи зайвих українців, оскільки це скорочує кількість росіян», - відверто пише Жучковскій.
Читайте також: Укра їнцям пояснили, в чому вони вже перемогли на Донбасі.
Українці в соціальних мережах спалахнули гнівом, коментуючи ці повідомлення.
Так у своєму Facebook відомий політичний експерт Євген Магда написав: "Звичайний рашизм, як він є".
У свою чергу Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook зазначив: "Я не розумію, про які вибори і про яку реінтеграцію можна вести переговори з тією стороною, поки Жучковскій знаходиться в Донецьку. Цілком очевидно що давати бойовикам якийсь особливий статус в Україні подібно самогубству".
Алекс: «У нас просто немає доступу до записів «радянських попередників Жучковского».
Якщо РФ впаде і якщо вони не встигнуть знищити архіви, то ми багато цікавого зможемо прочитати і оприлюднити».
Andriy Karakuts: «У Моссад цілий спецпідрозділ є, у нас теж повинні створити. Адже росіяни до***ділися, дійсно, до етнічних чисток».
Dmytro Lazarenko: «Жучковскій це Расія в мініатюрі. весь сенс існування цієї татарви - знищення сусідніх народів».

Дмитро Нестеченко: «В принципі цей хмир говорить правду і озвучив ідеї своїх ватажків в Кремлі. Це для когось новина?»
Savytsky Anatoliy: «Доренко в своїх програмах називає українців "інопланетяни", це теж один зі способів роздюднення, адже інопланетян не гріх вбивати "високодуховним". Під час геноциду тутсі в Руанді по радіо їх називали таргани. Коротше, десь так: "Всі говорять нацизм, ми говоримо - високодуховність!"
Умничка Разумничка: «Фізичне винищення українців - знайомий мотив, і не новий. Чула таке, наприклад, за рік до майдану, від літньої чиновниці управління судмедекспертизи РФ".
Максим Соловйов: «Він заявляє теж лише власну приватну думку відмороженого нацика. Насправді Росії не потрібно нікого знищувати до кінця, Росії просто потрібна слухняна Україна під боком. Як і завжди було раніше. Ось і вся правда цієї війни».
Нагадаємо, раніше полковник АТО в інтерв'ю ONLINE.UA розповів, як бойовики на Донбасі знищували цілі села

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?