Силовики Путіна зробили гучну заяву щодо "українських диверсантів" у Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Силовики Путіна зробили гучну заяву щодо "українських диверсантів" у Криму

Силовики Путіна зробили гучну заяву щодо "українських диверсантів" у Криму

У Федеральній службі безпеки РФ, підконтрольній президенту Росії Володимиру Путіну, заявили, що Олександр Бесарабов и Дмитро Штибликов, затримані 10 листопада в окупованому Криму за підозрою в підготовці диверсій, на допиті заявили про те, що є кадровими військовослужбовцями Головного управління розвідки Міноборони України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
У ФСБ стверджують, що Бесараб та Штибликов на камеру зізналися, що працюють на українську розвідку. За заявою російських силовиків, Бесараб стверджує, що служив у розвідці з 2008 року, Штибликов сказав, що є кадровим службовцем Міноборони з 1992 року, а в розвідці служить з 1998-го.

Читайте також: Набір "українського диверсанта" в Криму: в мережі з'явився смішний список
«Після закінчення військового училища проходив службу на посадах референта, старшого референта інформаційно-аналітичного відділу Морського розвідцентру ВМС України в Одесі. Після цього - офіцер відділу спеціальної розвідки ВМС України», - цитує Бесарабова ФСБ.
Як повідомляв ONLINE.UA, волонтери міжнародного розвідувального співтовариства Informnapalm детально проаналізували відео, на кадрах якого показано затримання "українських диверсантів" у окупованому Криму і довели абсурдність шоу Федеральної служби безпеки Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?