Нардепа від Опоблока викрили в махінаціях з шикарним триповерховим будинком: оприлюднені документи
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардепа від Опоблока викрили в махінаціях з шикарним триповерховим будинком: оприлюднені документи

Нардепа від Опоблока викрили в махінаціях з шикарним триповерховим будинком: оприлюднені документи
Джерело:  online.ua

Колишній мер міста Лисичанськ, Луганської області, а нині - народний депутат Опозиційного блоку, член парламентського комітету з питань запобігання та протидії корупції Сергій Дунаєв, за словами лисичанского активіста, проводив махінації з декларуванням розкішного триповерхового будинку.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів активіст Громадського об'єднання "Народний контроль" з Лисичанська Олександр Кобзар.
«Подивившись декларацію, відразу звернув увагу, що, маючи такий великий бізнес в місті, людина задекларувала сущі копійки», - розповів він.
Кобзар зазначив, що в своїй декларації Дунаєв вказав у 2015 році дохід «близько 444 тис. грн, а членів сім'ї - близько 44,5 тис. грн».


«Дунаєв задекларував п'ять квартир: три в Сєвєродонецьку, по одній - в Лисичанську і Києві. Вказав, що володіє 5/8 частинами житлового будинку розміром 352,3 квадратних метра в Сєвєродонецьку. Його дружина і син мають 1/8 і 2/8 цього ж будинку відповідно. Сам він їздить на Mercedes-Benz GL500 2008 року випуску, його дружина - на Volkswagen Touareg 3.6 FSI 2010 року», - повідомив активіст.


У той же час він заявив, що «у Дунаєва в Сєвєродонецьку є великий будинок».
«Згідно виписки з держреєстру нерухомості, договір купівлі-продажу оформлений на "житловий будинок, багатоповерховий... загальна площа 1505,9 м2, житлова площа 624,8 м2... "Однак у декларації за цією ж адресою (Сєвєродонецьк, вул. Ломоносова, 5) зазначений будинок площею 352,3 квадратних метра», - додав Кобзар.

Читайте також: Л ьовочкіна запідозрили в гучній і секретній покупці на Донбасі.
Активіст повідомив, що з цим будинком була «цікава історія - про неї можна говорити окремо».
«Про триповерховому багатоквартирному будинку повідомлялося в "Програмі соціально-економічного и культурного розвитку м. Сєвєродонецька на 2013 рік". Але сєверодончанам будинок так і не дістався - він раптово опинився у власності сім'ї Дунаєва. Потім почалася "російська весна", йшли бої в Слов'янську, а Дунаєв під шумок взяв в користування і земельну ділянку, на якій знаходиться будинок - причому, для цього він створив ОСББ (Товариство співвласників багатоквартирного будинку)», - ​​розповів він.


Скандальний будинок в Сєвєродонецьку.
На його думку, «маючи такий домище-легенду і купу квартир, людина повинна, як мінімум, нести чималі витрати на утримання майна, в декларації про це - ні слова».
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: У екс-регіонала знайшли величезний будинок на Донбасі, а Льовочкіну приписують скандальний завод.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?