Загибель літака Качинського: росіяни накидали в труни жертв сміття та недопалки, соцмережі обурені
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель літака Качинського: росіяни накидали в труни жертв сміття та недопалки, соцмережі обурені

Загибель літака Качинського: росіяни накидали в труни жертв сміття та недопалки, соцмережі обурені

У зв'язку з ексгумацією тіл польського президента Леха Качинського і його дружини, які загинули під час аварії літака під Смоленськом у Росії, в Польщі нагадали про те, що в труни жертв катастрофи росіяни накидали брудні рукавички, органи інших людей і недопалки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.
Зокрема, військова прокуратура Польщі в період з червня 2011 до листопада 2012 провела дослідження поховань дев'яти жертв смоленської катастрофи. Виявилося, що в шести могилах покояться останки не тих людей.
Депутат парламенту Анджей Меляк, брат якого Стефан Меляк загинув в авіакатастрофі під Смоленськом, розповів, що в могилах жертв катастрофи знайшли сміття.
"Є шість помилок, над тілами наших близьких поглумилися. Їх поховали як тварин, в чорних мішках. Нас переконували, що все буде так, як хочуть сім'ї. Більше 60 жертв були в такому стані, що їх можна було одягнути, я сам передавав одяг для свого брата. Виявилося, однак, що в гробах було сміття - брудні рукавички, органи інших людей, недопалки ... І через стільки років ми знову повинні пройти через цей біль. Я говорю за себе - хочу померти спокійно, знаючи, що в могилі, до якої я приходжу, молюся, покладаю квіти, спочиває мій брат Стефан", - сказав він.
Така новина викликала обурення у користувачів соцмереж.






Як повідомляв ONLINE.UA, 90% російської документації, що стосується судово-медичних експертиз тіл загиблих в результаті Смоленської катастрофи, містить помилки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?