У Путіна похвалилися його низькою зарплатнею: в соцмережах веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна похвалилися його низькою зарплатнею: в соцмережах веселяться

У Путіна похвалилися його низькою зарплатнею: в соцмережах веселяться
Джерело:  online.ua

Журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов похвалився, що президент Росії Володимир Путін отримує "скромні" $136 тисяч на рік і не є найбільш високооплачуваним серед світових лідерів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Смирнова.
Згідно з дослідженням, яке провели у Франції, найвища зарплата у колишнього президента США Барака Обами. На другому місці - прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, а третю сходинку займає канцлер Німеччини Ангела Меркель. Російський лідер посів у цьому рейтингу дев'яте місце.
"Французи порівняли зарплати світових лідерів: Путін залишився на скромному дев'ятому місці", - написав російський пропагандист.



У мережі посміялися над заявою Смирнова про "скромну" зарплату Путіна.


Интересующийся

: "Він в іншому місці бере".



Іванова ольга

: "Чому скромне дев'яте місце! А якщо порівняти з з/платами народу. То це супер золотий буда! Ну, а якщо порівняти з пенсією?"


andrei

: "поржать".


Святий Лука

: "Його зп в 10 лідерів, зп громадян самі знаєте де".


Як повідомляв ONLINE.UA,

президент Росії Володимир Путін викликав прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва на розмову про затримання міністра економіки і розвитку Олексія Улюкаєва, який впіймався на хабарі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?