Росії варто хвилюватися: Малайзія зробила жорстку заяву щодо загибелі MH17
Категорія
Світ
Дата публікації

Росії варто хвилюватися: Малайзія зробила жорстку заяву щодо загибелі MH17

Росії варто хвилюватися: Малайзія зробила жорстку заяву щодо загибелі MH17
Джерело:  The Star

Міністр транспорту Малайзії Ліоу Тіонг Лай заявив, що імена відповідальних за знищення авіалайнера Boeing-777 рейсу МН17 над Донбасом стануть відомі до 2018 року і пообіцяв, що вони понесуть за це кару.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Star.
За словами міністра транспорту Малайзії, об'єднана слідча група, яка розслідує катастрофу MH17, визначила коло зі 100 чоловік, які можуть бути причетні до катастрофи.
"Слідчі повинні будуть опитати кожного з них, щоб з'ясувати всі деталі, і коли ми визначимо, хто збив літак, ми зробимо все можливе, щоб відповідальні постали перед судом в Нідерландах", - заявив він.
Нагадаємо, 28 вересня в Нідерландах оголосили результати розслідування міжнародної слідчої групи про загибель авіалайнера Boeing-777 рейсу МН17 на Донбасі. Слідчі встановили, що пасажирський літак був збитий ракетною установкою "Бук", привезеною з Росії, а після відправленою назад.
Як повідомляв ONLINE.UA, Росія передала Нідерландам нові дані щодо розслідування авіакатастрофи збитого в липні 2014 року над Донбасом малайзійського пасажирського авіалайнера Boeing-777 рейсу МН17.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?