У Міноборони висміяли Росію з її "спійманими розвідниками"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Міноборони висміяли Росію з її "спійманими розвідниками"

У Міноборони висміяли Росію з її "спійманими розвідниками"

Представник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко висміяв заяву Росії про затримання в окупованому Сімферополі українця, який нібито працює на українську розвідку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Лисенко заявив, що Україна перевіряє інформацію про затримання нібито українського співробітника ГУР на території окупованого Криму.
"Зараз ми перевіряємо цю інформацію, чи не є це брехнею. Хоча ми здивовані, тому що зазвичай подібні повідомлення росіяни поширюють по понеділках. Можливо, це буде нова традиція і по середах", - сказав він.
Нагадаємо, "інформоване джерело" РИА Новости в правоохоронних органах Росії повідомив, що на момент затримання в українця було вилучено зброю та необхідні елементи для виготовлення саморобного вибухового пристрою.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше підконтрольні президенту РФ Володимиру Путіну силовики показали відео із зізнаннями "українських диверсантів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?