Анджеліну Джолі спіймали на брехні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліну Джолі спіймали на брехні

Анджеліну Джолі спіймали на брехні
Джерело:  radaronline.com

Західний таблоїд оприлюднив аудіозапис розмов пілотів літака Анджеліни Джолі і Бреда Пітта з наземною службою управління польотами американського Міннеаполіса. Виходячи з якого стає ясно, що актриса оббрехала чоловіка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Radaronline.com.
Як відомо, Анджеліна Джолі звинувачувала чоловіка в тому, ніби той поводився агресивно по відношенню до своїх шістьох дітей, зокрема не любив старшого сина Меддокса.
Крім того, вона стверджувала, що у Бреда з підлітком сталася сварка на борту літака і Пітт вдарив сина. Саме це, нібито, і стало останньою краплею, після чого актриса подала документи на розлучення.
Як стверджує джерело, судячи з діалогу диспетчера і льотчика, нічого подібного на борту літака не відбувалося. Єдине, чим були стривожені члени зоряного сімейства - це турбулентність.
Читайте також: П ітт і вагітна "розлучниця" з'явилися на публіці: опубліковані фото
Таким чином цей запис доводить, що Пітт не винен. А Джолі оббрехала чоловіка з метою отримати одноосібну опіку над дітьми.
Як повідомляв ONLINE.UA, минулого тижня Департамент у справах дітей та сім'ї (DCFS) Лос-Анджелеса зняв з голлівудського актора Бреда Пітта всі звинувачення в жорстокому поводженні з дітьми. Тепер актор має намір відстояти в суді своє право на спільну з Джолі опіку над дітьми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?