Ляп російського прем'єра про каву "русіано" потрапив на відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Ляп російського прем'єра про каву "русіано" потрапив на відео

Ляп російського прем'єра про каву "русіано" потрапив на відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому  прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв запропонував перейменувати каву "американо" в "русіано".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на Youtube.
На засіданні Євразійської міжурядової ради Медведєв запропонував перейменувати каву "американо" в "Русіа", що, на його думку, буде більш політкоректно.
Читайте також: Медведєв "насмердів": конфуз з прем'єром Росії насмішив соцмережі
Російський прем'єр, розмовляючи з білоруськими колегами, похвалив їх за конструктивну поведінку, на що білоруський прем'єр-міністр Андрій Кобяков пояснив, що йому в цьому допомогла кава.
"Кобяков говорить, дайте мені "американо". Це взагалі неполіткоректно звучить. Давайте "американо" перейменуємо!" - сказав Медведєв, в якості альтернативи запропонувавши нову назву - "русіано".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв грубо охарактеризував результати роботи Міхеїла Саакашвілі на посаді губернатора Одеської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?