"Гра престолів" в центрі Києва стала хітом мережі: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Гра престолів" в центрі Києва стала хітом мережі: опубліковано відео

"Гра престолів" в центрі Києва стала хітом мережі: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

У Києві зняли рекламний ролик, в якому актори з популярного фентезі "Гра престолів" закликають відмовитися від пластику, який шкодить планеті.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик, опублікований в YouTube.
Відео зняла ізраїльська компанія Sodastream спільно з українською студією Radioaktivefilm. Ролик був створений за мотивами покарання Серсеї Ланністер з 10 серії 5 сезону "Гри Престолів".
До слова, зйомки проходили поруч із Києво-Печерською Лаврою.
За сюжетом реклами, головний герой купує в одному з супермаркетів воду в пластиковій пляшці, після чого за ним йде послушниця Унелла і таврує його ганьбою.
До подібної "акції" приєднуються і інші перехожі, які також викрикують йому "Ганьба!".
Читайте також: "Квартал 95" об'єднав в одній пародії Порошенка, Яценюка і майже всіх українських політиків
Нагадаємо, цей фрагмент повторює сцену серіалу, коли Серсею Ланністер змушують покаятися в гріхах і пройти по вулицях міста під знущання натовпу. Тоді Септа Унелла теж поруч із нею, дзвонить в дзвіночок і кричить: "Ганьба!".
В кінці ролика актор Хафтор Бьернссон, який зіграв Григора "Гору" Клігана, пояснює, що пластик дуже шкодить навколишньому середовищу.


Відзначимо, всього за кілька днів ролик набрав понад мільйон переглядів в мережі.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ісландський стронгмен, пауерліфтер і актор з популярного серіалу "Гра престолів" Хафтор Бьернссон розповів, що прибув до Києва, щоб знятися в рекламному ролику.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?