Партії Трампа і Клінтон об'єднуються проти Росії: зроблено гучну заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Партії Трампа і Клінтон об'єднуються проти Росії: зроблено гучну заяву

Партії Трампа і Клінтон об'єднуються проти Росії: зроблено гучну заяву
Джерело:  Reuters

Старші сенатори Демократичної і Республіканської партій вирішили розробити "всеосяжну" відповідь на втручання Росії у виборчий процес в США, а також на її дії в Україні і Сирії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
"Росія становить дуже серйозну проблему для Америки. Вона не наш партнер. Вона хуліган", - сказав головний представник демократів в комітеті із закордонних справ Сенату Бен Карден.

Читайте також: Спецслужби США заявили про нову підозру на адресу Росії
Він додав, що чи був напад за допомогою винищувачів МіГ чи комп'ютерної миші, він все одно залишається нападом.
"Якщо ви нападете на нас МіГ або за допомогою миші, це напад. Це вимагає відповіді. Абсолютно ясно, що вони несуть відповідальність за кібератаки на нашу країну на минулих виборах", - підкреслив Карден.
Інші члени Сенату також закликали до вжиття заходів проти Росії. Зокрема, сенатор-республіканець Ліндсі Грем заявив журналістам, що він хотів би провести слухання в Сенаті, чи було втручання президента Росії Володимира Путіна в вибори в США.
"Ми не можемо сидіти на узбіччі", - сказав Грем.
Як повідомляв ONLINE.UA, кандидат від Демократичної партії Хілларі Клінтон випередила свого суперника-республіканця Дональда Трампа на виборах президента США більш ніж на один мільйон голосів за загальною кількістю голосів виборців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?