"Українські диверсанти" зіпсували бойовикам ЛНР Новий рік: фото насмішило мережі
Категорія
Події
Дата публікації

"Українські диверсанти" зіпсували бойовикам ЛНР Новий рік: фото насмішило мережі

"Українські диверсанти" зіпсували бойовикам ЛНР Новий рік: фото насмішило мережі
Джерело:  online.ua

В окупованому бойовиками ЛНР Луганську невідомі зламали верхівку новорічної ялинки, що викликало у користувачів соцмереж хвилю жартів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook луганського блогера, що пише під псевдонімом Савелій Вассерман.


Так, після безлічі необґрунтованих заяв бойовиків і російських спецслужб щодо "диверсій", нібито скоєних співробітниками Головного управління розвідки Міноборони України, блогер жартома заявив, що верхівку ялинки також зламали "українські диверсанти".


Читайте також: Набір "українського диверсанта" в Криму: в мережі з'явився смішний список


"Карателі УКРДРГ зламали наші ялинку. А скоро ж новий рік... середина листопада, сволочі", - прокоментував подію Савелій Вассерман.




Andrii Ostapenko пожартував: "Може досить терпіти??? Не мовчи, Венедіктич, гайда на Київ!!!".


Володимир Вільний: "ленере за американським календарем святкує так рано?))"


Олена Ігнатенко: "У Ровеньках багато десятиліть поспіль головну ялинку міста встановлювали на карусель прямо в центрі. У трьох поколінь моєї сім'ї є фотки на цій ялинко-каруселі, було дуже здорово, черга з дітей і дорослих кожні свята. Але потім прийшли новороси і ялинку розпиляли на метал і пробухали (там півтонни максимум було в каркасі, плюс каркас, двигун і т.д.) "


Як повідомляв ONLINE.UA,  в ході обшуків в будинку одного із затриманих "українських диверсантів" у Криму виявили візитку Яроша, прапор України, сувенірну тарілку з емблемою Міністерства оборони України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?