Соцмережі насмішив новий "бізнес" бойовиків ДНР: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Соцмережі насмішив новий "бізнес" бойовиків ДНР: з'явилося фото

Соцмережі насмішив новий "бізнес" бойовиків ДНР: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

У мережі висміяли новий спосіб бойовиків ДНР заробляти гроші, крадучи у місцевих жителів номерні знаки і повертаючи їх після грошового переказу на рахунок.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського журналіста Дениса Казанського.
Журналіст опублікував фото з паблік "Типова Макіївка" в соцмережі ВКонтакте. Там - оголошення такого змісту: "Хочете повернути номер? Через платіжну систему Qiwi поповніть номер... на суму 1800 р. На цей же номер напишіть час переказу і номер авто, і ми надішлемо адресу, де його забрати. Часу - до 14:00".
"Новий бізнес в ДНР", - підписав фото Казанський.
У мережі сміються.
Денис Копнін: Взагалі вимагач не особливо винахідливий. Міг би букви з різних газет повирізати. Щоб показати всю серйозність намірів.
Svetlana Aglotkova: Платіжна система Моторола більше не працює? Тепер Гіві?
Олег Ткачук: Прочитав "платіжна система Гіві".





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соціальних мережах висміяли "музей" в окупованому бойовиками селищі Старобешеве, який показує "секретну НАТОвську" карту зони АТО, захоплену в 2014 році, з написами англійською мовою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?