Путін в новій заяві дозволив собі відкриту брехню
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін в новій заяві дозволив собі відкриту брехню

Путін в новій заяві дозволив собі відкриту брехню
Джерело:  Кремль

Президент РФ Володимир Путін оголосив, що Росія зробить все можливе для збереження світового балансу сил, який сформувався в середині XX століття, незважаючи на те, що він уже був порушений окупацією українського Криму.
Про це він заявив 18 листопада на нараді з розвитку Збройних сил в Сочі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт глави російської держави.
Читайте також: У Пу тіна двічі два - п'ять: журналіст вказав на велику брехню глави Кремля
"Проектуючи і створюючи перспективні системи озброєнь, ми неухильно дотримуємося відповідних міжнародних зобов'язань, які свого часу брала на себе Росія, тоді як, на жаль, і ми теж про це добре знаємо, деякі країни фактично перекреслюють раніше досягнуті домовленості, наприклад в області ПРО. І, безумовно, робиться це в прагненні отримати односторонні переваги", - додав Путін.
Лідер Росії підкреслив, що порядок, що сформувався в 1940-1950-их роках, "дозволив світу уникнути великих збройних конфліктів". "Ми будемо і надалі робити все необхідне, щоб забезпечити стратегічний баланс сил. Спроби його змінити, зламати вважаємо вкрай небезпечними", - заявив він.
Як відомо, одним із принципів світового порядку в другій половині XX століття була непорушність кордонів, встановлених після Другої світової. Саме Росія, анексувавши Крим в 2014 році, порушила цей порядок.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явився відеоролик, в якому зібрали всю брехню президента Росії Володимира Путіна про Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?