У Авакова відповіли на скандальне рішення суду по синові Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

У Авакова відповіли на скандальне рішення суду по синові Януковича

У Авакова відповіли на скандальне рішення суду по синові Януковича
Джерело:  online.ua

У Печерському райсуді Києва прийняли рішення про непричетність сина-втікача екс-президента України  Віктора Януковича  Олександра до розстрілів активістів Майдану, проте радник глави МВС Арсена Авакова Антон Геращенко заявив, що адвокатам Олександра Януковича ще рано радіти.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook радника Авакова.


Відзначимо, що рішення судді Тетяни Остапчук "Українській правді" надіслав прес-секретар Януковича-молодшого Юрій Кірасир 18 листопада. При цьому, 18 листопада 2014 року Антон Геращенко вперше заявив про причетність Олександра Януковича до розстрілу Майдану: "Ми розуміємо чітко, що за організацією масових вбивств стоїть... - Олександр Янукович. Без їх (Олександра Януковича) команди неможливо було б застосування вогнепальної зброї співробітниками міліції".




При цьому, радник Арсена Авакова прокоментував рішення судді: "Цей суддя постановив, що моє твердження про те, що Олександр Янукович стоїть за організацією масових вбивств на Майдані - невірогідно. І хоче, щоб Міністерство внутрішніх справ на своєму сайті розмістило рішення суду. Звісно на це рішення буде подана апеляція і Олександр Янукович не отримає бажаного для себе результату".


Читайте також: СБУ з'ясувала, як Янукович-молодший вивів з України понад 10 млн грн


"Янукович молодший, разом зі своїм папінькою Віктором Януковичем узурпували державну владу в Україні і грабували український народ, бажаючи встановити свою владу на десятиліття вперед, беручи приклад з Володимира Путіна. Завдяки мужності мільйонів українців, які вийшли на Майдани по всій країні і ціною загибелі Героїв Небесної сотні вони були вигнані з України і боягузливо втекли в Москву, де отримали тимчасовий притулок.

Надовго, але не завжди", - продовжив він.


"Олександру Януковичу пред'явлено підозру у скоєнні низки економічних злочинів. Також він проходить у справі про створення злочинної організації на чолі якої стояв його батько, що помилково тимчасово обіймав посаду Президента України. Знаю, що цей мій пост прочитає і Олександр Янукович і його батько Віктор Янукович. На Ваших руках кров і сльози українського народу. Ви будете поки що заочно засуджені за ті злочини, що вчинили. А згодом, через роки, коли режим Путіна впаде, Ви понесете своє покарання ще за свого життя. У мене в цьому немає сумнівів!", - резюмував Антон Геращенко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Олександру Януковичу повідомили про підозри у справі про заволодіння резиденцією "Межигір'я", і суд дав дозвіл затримати його.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?