Трамп зробив неприємну для Путіна заяву про НАТО
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп зробив неприємну для Путіна заяву про НАТО

Трамп зробив неприємну для Путіна заяву про НАТО
Джерело:  online.ua

Переможець президентських виборів в США Дональд Трамп  вважає за доцільне збільшити витрати на оборону Північноатлантичного Альянсу.


Про це йшла мова в телефонній розмові Трампа і генерального секретаря НАТО Йенса Столтенберга, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Столтенберга.


"Відбулася хороша розмова з обраним президентом США Дональдом Трампом. Ми зійшлися в думках про збереження важливості НАТО і необхідності збільшення витрат на оборону", - написав генсек Альянсу.


Нагадаємо,  Йенс Столтенберг звернувся до Дональда Трампа із закликом не відмовлятися від співпраці з НАТО, оскільки розміщення сил Альянсу в Східній Європі є стримуванням, а не агресією.




Як повідомляв ONLINE.UA, чинний президент США  Барак Обама висловлював надію, що Дональд Трамп зможе протистояти президенту Росії Володимиру Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?