Йшов на Кремль: українець на фурі влаштував таран в Москві, з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Йшов на Кремль: українець на фурі влаштував таран в Москві, з'явилося відео

Йшов на Кремль: українець на фурі влаштував таран в Москві, з'явилося відео
Джерело:  ТАРС

У столиці Росії, Москві, українець за кермом великого вантажівки-фури влаштував велику аварію: він протаранив шість автомобілів і зник з місця події.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Незабаром після втечі українця з місця ДТП його затримала поліція. За словами очевидців, у водія були помітні ознаки алкогольного сп'яніння.
«Водій 1982 року народження, керуючи вантажною автомашиною Kenworth, рухався по Варшавському шосе та на перетині з вулицею Сумською скоїв зіткнення з шістьма автомобілями. Водій з місця ДТП зник, згодом був встановлений та затриманий на вулиці Нагатинська», - повідомили в поліції.


Читайте також: У Київській області сталасся масштабна смертельна аварія: з'явилися фото


Також повідомляється, що зіткнення сталося на світлофорі: водій фури не встиг загальмувати і «зібрав» автомобілі Chevrolet, Peugeot, Hyundai, Volkswagen і дві Shcoda.



Тим часом, у соціальних мережах жартома припустили, що українець йшов на Кремль.


«На таран йшов, на Кремль», - написав блогер

Roman Bandura

.


Його жарт підтримали й інші користувачі.


Taras Kozyra:

«Перемога))))».


Руслан Мельник:

«Візитку Яроша знайшли?»


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в Києві нетверезий водій "Лади", намагаючись втекти від поліції, таранив авто патрульних і збив жінку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?