Побиття дівчини-патрульної у Києві: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Побиття дівчини-патрульної у Києві: з'явилися нові подробиці

Побиття дівчини-патрульної у Києві: з'явилися нові подробиці

Київська поліція затримала чоловіка, котрий вдарив дівчину-поліцейську під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди  на Великій Васильківській увечері 19 листопада.
Про це заявила речник управління поліції Києва Оксана Блищик, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
"Вночі патрульні оформляли ДТП без потерпілих на Великій Васильківській. На дорогу вийшла компанія чоловіків. Патрульна попросила їх звільнити проїжджу частину дороги. Виник конфлікт. В результаті один з чоловіків вдарив її", — повідомила вона.
Також Блищик додала, що дівчина-патрульна була доставлена в лікарню, за попереднім діагнозом лікарів, у неї зафіксовані забій плеча і стегна, є підозра на закриту черепно-мозкову травму.


Читайте також: У Києві машину патрульних впечатали в стовп: опубліковані фото

Стан постраждалої патрульної – задовільний.


При цьому нападника, що вдарив дівчину, затримано.


«Це — киянин, 1981 року народження. Зараз він спілкується з правоохоронцями Голосіївського району. Розпочато кримінальне провадження за статтею 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі», — резюмувала Блищик.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  у Києві нетверезий водій, намагаючись втекти від копів, протаранив їхню машину і в результаті збив жінку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?