У Путіна похвалилися знайомством з президентом, який хамив Обамі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна похвалилися знайомством з президентом, який хамив Обамі

У Путіна похвалилися знайомством з президентом, який хамив Обамі

Президент Росії Володимир Путін познайомився з обраним 30 червня цього року президентом Філіппін Родріго Роа Дутерте.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ленту.ру".
Нагадаємо, що раніше Родріго Дутерте відзначився тим, що назвав президента США Барака Обаму "сучим сином". Він висловився подібним чином після того, як стало відомо, що в ході їх можливої ​​зустрічі Обама хоче торкнутися теми вбивства більше двох тисяч чоловік у рамках боротьби зі злочинністю на Філіппінах. Під час саміту G20 в Китаї Обама заявив, що влада США вважає серйозним питання незаконного обороту наркотиків і злочинності на Філіппінах, що буде розглянуто в ході зустрічі з президентом країни.
"Необхідно виявляти шанобливе ставлення. Не треба просто кидати на вітер питання і заяви. Сучий сину, я прокляну тебе на цьому форумі", - сказав Дутерте на прес-конференції перед самітом АСЕАН в Лаосі у вересні.
Дутерте на зустрічі з Путіним у Перу захопився його лідерськими якостями. Він також зазначив, що сьогодні "західні нації намагаються нападати на маленькі країни і залякувати їх, що говорить про їх ханжество". Як приклад він назвав агресію США, які нібито розв'язують конфлікти в різних країнах світу - у В'єтнамі, в Кореї, Іраку, Афганістані.
У свою чергу, Путін привітав свого колегу з перемогою на виборах, які пройшли влітку.
Журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, який часто супроводжує Путіна на різних заходах, похвалився знайомством президента РФ з політиком, що нахамив Обамі.
"Дутерте Путіну: Я дуже чекав, коли зможу з вами познайомитися. І тому що ви представляєте велику країну, і через ваші лідерські якості", - написав Смирнов і оприлюднив фото.



В мережі сміються.



агент Адлер: Два дибіли - це сила.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Перу затримали жінку, яка хотіла зробити подарунок Путіну, який прибув на саміт АТЕС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?