Путіна запідозрили в причетності до загадкового вбивства: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіна запідозрили в причетності до загадкового вбивства: з'явилися подробиці

Путіна запідозрили в причетності до загадкового вбивства: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Російський фінансист і блогер Слава Рабинович уважає президента РФ Володимира Путіна причетним до смерті російського викривача Олександра Перепеличного, який був знайдений мертвим поруч зі своїм будинком в графстві Саррей у 2012 році.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера.
Слава Рабинович оприлюднив посилання на The Gardian, де якраз оприлюднено розслідування загибелі Перепеличного.
"Путін може бути пов'язаний ыз таємничою смертю Олександра Перепеличного, людини, який розкрив британській і швейцарській владі ту ж інформацію, що була відома Сергієві Магнітському, в спробі покарати кремлівських злодіїв за крадіжку чверті мільярда доларів із російського бюджету, які фонд Ермітаж раніше сплатив в якості податків. Швейцарська влада заморозили ряд банківських рахунків, які можливо пов'язані із кремлівськими злодіями, після чого Перепеличний несподівано впав і помер після пробіжки біля свого будинку у Великобританії. Розтин показав наявність рідкісної отрути, якою іноді користуються кремлівські вбивці", - написав експерт.



Олександр Перепеличний


Нагадаємо, що друга загадкова смерть - загибель Сергія Магнітського, бухгалтера і аудитора, який працював у консалтинговій компанії Firestone Duncan. Смерть Магнітського в ізоляторі "Матроська тиша" в 2009 році викликала значний резонанс і стала приводом для прийняття в США закону, що вводить санкції відносно осіб, імовірно причетних до його смерті.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генеральний прокурор України  Юрій Луценко заявив, що в Рівному на замовлення Федеральної служби безпеки Росії вбили ветерана АТО Івана Мамчура.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?