Побиття патрульної в Києві: у МВС розкрили важливі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Побиття патрульної в Києві: у МВС розкрили важливі деталі

Побиття патрульної в Києві: у МВС розкрили важливі деталі

Чоловік, що побив дівчину-копа, котра оформлювала аварію в Києві, не мав жодного відношення до пригоди: він просто вийшов на дорогу і спровокував конфлікт.
Про це повідомив прес-секретар МВС України Артем Шевченко, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"П'яний негідник, який абсолютно безпричинно напав на патрульну поліцейську, не мав ніякого відношення до того ДТП, яке оформляли поліцейські на тому місці. Він вийшов на дорогу, спровокував конфлікт, а потім завдав три удари дівчині-патрульної", — розповів спікер.

Також Шевченко додав, що нападник «був негайно затриманий її напарником і іншими патрульними, які прибули на місце події».


Читайте також: У Києві машину патрульних впечатали в стовп: опубліковані фото

"Нападник був доставлений в Голосіївське відділення столичної поліції. Зухвалець понесе сувору відповідальність за нормою статті 345 Кримінального кодексу "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу", — резюмував він.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  прес-секретар київської поліції розповіла про травми, знайдені медиками у постраждалої дівчини-копа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?