Колишньому "чиновникові" ЛНР дали високу посаду в Україні: деталі скандалу
Категорія
Події
Дата публікації

Колишньому "чиновникові" ЛНР дали високу посаду в Україні: деталі скандалу

Колишньому "чиновникові" ЛНР дали високу посаду в Україні: деталі скандалу
Джерело:  online.ua

В Україні колишній "чиновник" ЛНР, прихильник сепаратистів, який вимагав евтаназії для поранених бійців АТО, Павло Малиш призначений новим начальником управління охорони здоров'я Луганської області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки Ольги Решетилової.
"Завтра на роботу виходить новий начальник управління охорони здоров'я Луганської області Павло Малиш", - написала вона.
Півроку тому журналіст Роман Синіцин уже писав про цього суб'єкта, і влада почекала з призначенням.
Раніше Малиш був "першим заступником міністра охорони здоров'я" так званої ЛНР. Бійці "Айдара" затримали його і везли в СБУ здавати, проте в Києві бійців затримала поліція.
"Павло Малиш - затятий корупціонер і натуральний чорт. Більш того - в серпні 2014 року, під час жорстких боїв в секторі А, будучи в Лаганському - Малиш в обласній клінічній лікарні наказав створити групу з медиків для евтаназії патріотів і поранених полонених з ВСУ", - написав Синіцин в соцмережі.
"Так ось Павло Малиш не лежить прикопаним у посадочці десь під Старобілськом, як Ви могли подумати. Також Павло Малиш не сидить в тюрмі. Павло Малиш як ні в чому не бувало живе в Києві, часто буває на Луганщині. У Києві у нього все добре, Павло знає людей, люди знають Павла. В якийсь момент Павло навіть хотів влаштуватися в Державне агентство України з питань відновлення Донбасу, але щось не зрослося. З недавніх пір стало в Малишавсе добре і на Луганщині. Зараз Павло готується до переїзду в Сєвєродонецьк, для того щоб зайняти пост начальника управління охорони здоров'я в області", - додав він у своєму пості ще 12 травня, який зараз перепостила Решетилова.
За його словами, проти бійців "Айдара", які затримали й везли Малиша до Києва, справу не закрили досі.
Однак суспільний резонанс не вплинув на призначення Малиша, і він таки приступить 21 листопада до виконання нових обов'язків.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Дніпрі командира першого батальйону Нацполіціі Дніпропетровської області Наталію Урман зняли з посади за те, що вона ставила підлеглим поліцейським "план" по написанню протоколів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?