Хотіли в Росію? У ДНР дуже сильно засмутили шахтарів
Категорія
Події
Дата публікації

Хотіли в Росію? У ДНР дуже сильно засмутили шахтарів

Хотіли в Росію? У ДНР дуже сильно засмутили шахтарів
Джерело:  Четверта влада

На території, підконтрольній бойовикам ДНР, які прагнуть до Росії, шахтарів очікують непрості часи, і, зокрема, систематичні затримки зарплати.
Про це заявив ватажок однієї з банд ДНР Олександр Ходаковський під час інтернет-конференції, передає ONLINE.UA.
«Пояса, як на початку 90-х, доведеться затягувати. Затримки будуть досить систематичними і регулярними. І є навіть більш серйозна проблема, ніж затримки зарплати і невеликі оклади. Це проблема існування вугільної галузі в цілому», — попередив він.
Ходаковський також порадив «не розраховувати найближчим часом саме на вугільному напрямку розраховувати на серйозні зміни на краще, тому кріпіться".


Читайте також: Шапка вбудована в мозок: в мережі висміяли фото путінського вояки на Донбасі


Між тим, український блогер та журналіст Денис Казанський у своєму Facebook c сарказмом прокоментував цю заяву Ходаковського: "Шахтарям Донбасу пояснили, в якій "народній республіці" вони тепер живуть".


"Хотіли в Росію? Будь ласка. Росіяни у своїй частині Донбасу шахти закрили ще в 1990-х роках. І вже тим більше не будуть вони дотувати шахтарів на захопленої частини української території", - написав він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у Донецьку біля одного з найбільш людних базарів прогримів вибух.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?